fredag 31 juli 2009

Semesterfynd!!

Vi har satt upp lite grejer i hallen nu på morgonen bla annat en keramiktavla (som jag köpte i Grekland för 15 år sedan) och den vackra smidda krokhängaren som vi köpte nu när vi var i Trosa på semester. Passade perfekt, eller hur? En statusbild på lilltoan. Nu är el och vatten installerat och isolering och spånskivor på plats. Imorgon blir det gipsskiva på. Viktigt att golvet blir stumt. Sedan elslingor. Väggarna kläs med våtrumsgipsskivor. Och sen - sjösten på golvet, vitt kakel och vit pärlspånt på väggarna i slutet av augusti!!!

torsdag 30 juli 2009

Livet är väl ändå underbart!!!

Vad är det som gör att man faktiskt kan stanna upp och bara njuta av tillvaron?? Jo, detta!!! Min nuvarande man Erik och vår då alldeles nyfödda son Hugo. Kortet togs i Falvikudden, där vår underbara stuga ligger helt ostört från grannar mm. Det gör att man fixar att stå ute i gassande solsken i 2 dagar (frånsett endel fotbollsmatcher på fotbollsfestivalen där William 13 år är med) och måla pärlspont från morgon till kväll..
Ser ganska kaotiskt ut, eller hur??? Observera barnet som ser det hela som en utmanande hinderbana.....ja, vad kan man säga????Tur att lillgubben är som han är!!!

Hann med endel smått och gott också....

Här har Hugo 4 år ledsnat på att vänta!!! Hans stora syskon är hos sin pappa och då blir det alltid tomt och tråkigt för oss alla...Men idag har vi haft turen att bli bortbjudna på kräftskiva!!! Underbart med vänner som bjuder bort en på middag, eller hur???

tisdag 28 juli 2009

Home sweet home!!!!

Äntligen hemma igen !!! Borta 3 av 4 veckor kan faktiskt vara riktigt skönt när man har mycket jobb att göra hemma (ni vet vad jag menar...). Skönt att slippa men härligt att sätta igång med när man varit borta så länge. Först Turkiet, sedan underbara Trosa och sedan en tripp till Rentjärn, byn där jag är uppvuxen - helt underbart!! Men nu är vi alltså hemma igen och jag har hunnit med att måla dörrarna på ladan. Dom (3 dubbel och 3 enkeldörrar) blev grå istället för bruna. Jättefint om jag får säga det själv... Den rostiga lyktan hittade jag i ladugården hos brorsan (Tack snälla du)..Bilder från semestern kommer senare!!!

söndag 12 juli 2009

Trosa - here we come!!!

Det känns som vi precis hunnit hem så är det dags att packa igen. Denna gång bilar vi ner till kusin Anders med familj som bor i Trosa. Det blir nästan hela familjen som åker, det blir Alexandra som stannar kvar hemma i Umeå. Det ska bli så toppenkul, har hört så mycket om hur vackert det är där nere... ..vi har också bokat biljett på Cinderellafärjan på torsdag/fredag. Det blir även ett besök på IKEA samt Kolmårdens djurpark.....

torsdag 9 juli 2009

UTVILADE!!!

Här sover våran älskling Hugo i hotellsoffan i Turkiet!!!Vi har haft en helt underbar semester med mycket skratt, vila, sol, bad och god mat och gott (men ack så dyrt) vin!! Precis som man vill att semestern ska vara. Kul att åka bort, men UNDERBART att få komma hem igen. Både jag och Erik fick enormt med energi - jag städade tvättstugan, rengjorde kyl, frys och ugn!!! Erik fällde den nu äntligen heldöda pelaraspen (ringbarkade den för två år sedan) i ren glädje!! Himmel så tokigt!! Det spelade ingen roll att regnet öste ner heller!! Man ville bara gå runt och titta på allt i trädgården som växt när vi varit borta. Svärmor var så snäll och vattnade i värmen samt matade kissekatterna.
Just idag så är vår vän rörmokaren här och hjälper Erik med att isolera och dra dom nya avloppsrören i lilltoan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails