måndag 31 januari 2011

Insynsskydd

Här ser ni en skymt av insynsskydden i glas. Dom är randiga med varannan frostad resp. klarare rand. Släpper in ljus men ger bra insynsskydd. Beställda hos en glasmästare i Umeå. Vi har dom i alla tre fönster i vardagsrummet och i mittikammarn. Fri insyn i köket när vi sitter och äter middag alltså!!


söndag 30 januari 2011

Zara Home!!

Gjorde några reafynd på Ellos. Dom har bl.a Zara Home-textilier. Här är handukarna som jag köpte..

Hittade också dom här ursöta handdukarna med spetskant, dock inte från Zara Home..men söta ändå!!


Här hänger dom på lilltoan som nu är färdig!!


Har köpt fler grejer från deras sortiment, men det visar jag en annan dag. Hoppas att ni får en härlig söndagseftermiddag allesammans!!

fredag 28 januari 2011

Fredagsmys!!

En annorlunda fredag!Jag fick feber på onsdagkväll och har mest legat i soffan och sovit. Hoppas på att jag får lite energi innan helgen - har en hel del hemmapyssel på gång...


Har tagit bort dörren till vardagsrummet så att det blir mer öppet. Har satt upp ett draperi i öppningen istället.


Köpte 2 kuddöverdrag i samma serie. Rött och vitt - vårt färgtema i vardagsrummet. Lite mindre under vår och sommar förståss!!


torsdag 27 januari 2011

Dressed up with rubberboots...

Brukar skratta åt mina vänner som tycker att det är skandal att jag åker in till Stora Staden med gummistövlar!! Thats me - Arbetsgummistövlar och Gå-på-stan gummistövlar!!

Men har faktiskt investerat i ett par Uggs denna vinter, det blir nog operation av fötterna i mars. Tänkte att jag måste ha ett par mjuka skor på fötterna då...


Svart bär jag nästan jämt, kanske grönt och blått ibland. Här är en Odd Molly outfit. Brukar hitta bra REA-priser hos http://www.country-dreams.se/. Perfekt när man inte har TID att sitta och buda på Tradera!!


onsdag 26 januari 2011

Skafferiet!!

Här kommer en bild på skafferiet som jag glömde i förra inlägget!!
Kan inte visa insidan ännu, eftersom panel och hyllor inte är plats.....

tisdag 25 januari 2011

Köksbilder!!

Nu när diskmaskinsluckan och andra små finesser är gjorda, så vill jag visa lite köksbilder..

Hyllorna ovanför diskmaskinen som är ganska överfyllda av kokböcker och porslin. Hittade gamla krokar ute i verstan som muggarna hänger på.Min favoritgungstol, där jag alltid satt och drack kaffe på morgonen. Sen vardagsrummet blev klart blir det tyvärr att man går dit istället!!

Köksbordet. Har tagit bort soffan som hörde till möbelgruppen. Det blev för övermöblerat.

Här är kyl, frys ugn och kombinationsugnen. Dom står mittemot spisdelen.

Spisdelen. Till vänster en köksö från Ikea som jag målat i samma färg som köket och satt svart mosaik på ovansidan. Matchar den svarta bänkstenskivan och är en bra avställningsyta när man tar ut något varmt från ugnen.
Kom precis på att jag inte fotat det platsbyggda skafferiet..det får bli i ett senare inlägg!!

Ha det gott!!

lördag 22 januari 2011

Hallbilder

Så här ser det ut i hallen nere. Här finns bl.a en måttbeställd garderob från Elfa, gaveln är nu klädd med vit pärlspont och golvlist...

Här sitter ett renhorn som vi sprayat med vit sprayfärg!!

En helt otroligt vacker lampa som jag köpt från Nordljus. Har målat en tavelram vit som ska sitta under lampan, men den är inlämnad för att få ett spegelglas insatt.
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails