söndag 22 februari 2009

Det minsta olivträdet...


får symbolisera min känsla just nu: Liten!!!! Kan någon vara så snäll och berätta hur man lägger till etikettrubikerna bland alla gadgets?? Har gjort etiketter på alla inlägg och sen har jag fastnat. Trodde i mitt enfald att dom skulle ploppa upp av sig själv som genom ett mirakel. VÄLDIGT frustrerande!!!

5 kommentarer:

 1. Du går in på lägg till en ny gadget. Där inne finns det en gadget som heter etiketter där går du in och skriver etiketter som tiel och sen bockar du för det tillval du önskar. Glöm inte att trycka på spara oxå. Lycka till.
  Kramis fr Åsa.

  SvaraRadera
 2. Välkommen till bloggvärlden. Ser att du redan fått ett bra svar på din fråga så jag hoppar över mitt svar. Härlig kissemiss du har.
  Kram
  Marina

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Klicka på "lägg till en Gadget". Välj därefter ett alternativ ganska långt ned i listan"etiketter". Givet att du har satt etiketter eller kategorier på dina inlägg (vilket det låter som om du har gjort) kommer det nu att dyka upp en lista i höger marginal.
  Lycka till!

  Kul att du hittade till mig - kul också att se att du har börjat blogga! Välkommen till vår del av bloggosfären :) Hoppas du skall gilla det!

  Vi ses,

  Umeåskata

  SvaraRadera
 4. Jag glömde ju fråga - är det ett gammalt släkthus du har flyttat in i? Det ser ut precis så som jag önskar att jag själv fick bo...

  /Radhusägaren

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails