torsdag 23 april 2009

Fredagshälsning!!

Denna bild får bli min fredagshälsning. Kaminen på plats och provtryckt. Allt klart!!! Det som nu är kvar är att tapetsera fondväggen (rött) samt måla runt fönster samt sätta fast fodren.Tänk att vi är där nu!! Vi började riva ut dom 2 rok som det en gång var i maj ifjol..Så det blir att jobba på i helgen, men det är det ju såklart väl värt mödan. Då kan vi inviga till Valborg!! Trevlig helg på er allesammans. Hoppas ni får en solig helg!!!

5 kommentarer:

 1. Hej Första gången jag kikar in! Så mysigt ni kommer få det då ni tänder en härliga brasa en grå och kylig kväll...den värmen är nogg den bästa!


  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Tänk vad ni kommer att njuta i massor framför denna kamin. Det är något speciellt med brasor och eld. Vad härligt att ni får klart nu. Det är kul att renovera men ack så skönt när det är klart. Trevlig helg, kramisar Åsa.

  SvaraRadera
 3. Å så skönt att ni snart, snart är färdiga! Jag skulle så gärna vilja ha en kamnin eller kakelugn hos oss också, men jag får nöja mig med vedspisen i köket!
  Ser att ni har snö kvar hos er, här är snön borta och över helgen ska det bli sol och varmare. Jippie!! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Men så mysigt - vi ska sätta upp en kakelugn i vår - som jag längtar.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 5. Den va snygg!!!! Wow.
  rosalucia

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails