måndag 4 maj 2009

Vår/Försommartecken!!!

Här har det hänt en hel del: syrenerna har fått knoppar, rosenbuskar och fruktträd detsamma. Rabatterna är översållade av alla möjliga vårblomster. Pioner, funkior, liljor och mycket annat har börjat sticka upp....UNDERBART!!!! Titta och njut!!!!

5 kommentarer:

 1. Hallå där, vilken fin utehörna du har, tänk att det är så vackert med gamla krattor och vattenkannor... ser att det börjat grönska i Sävar med, vet du, jag gick högstadiet där, i slutet av 70-talet!!! Inte klokt av tiden går.... Mari.

  SvaraRadera
 2. Hej Ingalill!

  Vad härligt att våren kommit till er också! Visst är blommorna ljuvliga. Här kommer det också upp en massa saker hela tiden.

  Ha en fortsatt skön vårvecka nu, hoppas du får sitta i era fina stolar och sola!
  Många kramar
  Karin

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt när de börjar att komma upp en massa blommor. Härliga vårtecken hos dig. Ha en skön dag!/Merja

  SvaraRadera
 4. Åh hjälp...jag skulle bli galen om jag var i dina kläder!!! Varför skall det vara så...generation efter generation. Kanske kan vi komma ihåg någonting till dess att det är vår tur? Hoppas det!

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 5. Godmorgon! Vilka ljuvliga bilder du bjuder på! Skönt att våren nått upp till Sävar också, man har verkligen märkt av hur avlångt vårt land är när man följer alla bloggar! Hoppas din dag blir kanon! Har ni målat de fina däckstolarna förresten? Kram Lena

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails