fredag 19 juni 2009

Trevlig midsommar!!!!

Vi får gäster till midsommarlunch!! Det är Eriks kusin med familj som kommit upp från Trosa och ska bo i vår stuga. Det blir jättekul!! Var bara tvungen att ta ett snabbfoto på en del av midsommarlunchbuffen - Mini silltårtorna med fyllning (ägg, m.fileer, vb-ost, äpplen, rödlök, gräslök, kesella, Philadelfiaost, pepparrot, dijonsenap, salt och svartpeppar). Dom blev jättegoda. Förövrigt vb-ost, tunnbröd, ägg, kycklingspett, köttbullar, pommes, potatis samt olika sillar bl.a. pepparotsill som maken har gjort. Efterätt hjortron och glass. Jordgubbar till barnen...
Hela sällskapet gick till midsommarfirandet inte långt härifrån, det känns toppen att få sjunga alla traditionella svenska sånglekar när man har mindre barn. Viktigt att föra våra traditioner vidare, eller hur?Nu ska vi vidare till svågern som bjuder på midsommarmiddag... Ha det gott!!!!

2 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att höra av dig! Vilken mumsig buffé du bjuder på! Det är ju så gott med det traditionella svenska. VB-ost och sill, mums! Jag har skrållat lite och såg ditt fina kök, vilka möbler! Jättekul att ha möbler som har en historia, det blir väldigt opersonligt med bara nytt... och vilka fina barn du har! Jag saknar småbarnen nu när mina är 17 och 19. Men jag njuter av mina bröders barn i stället! Ha en go söndag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Ingalill!
    Åhh vad ni jobbar! Ler åt dej som påbörjar ett nytt projekt mitt i alla andra, känner igen mej i det;-)
    Er buffe' såg jättegod ut!! Egentligen skulle jag vilja ha receptet på dom små tårtorna, går det ordna?!
    Kram Cilla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails