söndag 23 augusti 2009

OÅR I SÄVAR!!

Nu är jag tillbaka igen efter ett blogguppehåll. Det har hänt SÅ mycket här i Sävar eftersom det i onsdags var exakt 200 år dedan det sista slaget utspelades just här i Sävar, helt otroligt!!! Kungen, Drottningen och prinsessan Victoria kom på besök när man spelade upp det Sista slaget. Aktörer från Finland, Norge och Ryssland spelade soldaterna. Totalt ett par hundra soldater. 7000 åskådare tittade på den 2 timmar långa striden - öronbedövande kanonskott mm. Helt fantastiskt!!
I anknytning till detta hade man förra helgen 4 föreställningar samt 2 föreställningar igår med pjäsen OÅR. Det handlar om den lilla människan i det stora kriget. Hur dom fick offra både söner och skörden till kriget. Och vem var med om inte vår lilla Hugo..... och min älskling Erik....

...här är alla barnen...

.... och här en del av alla som var med, även kören. Det var helt fantatiskt!!!

En otrolig insats av alla som varit inblandade, mycket jobb runt omkring med att skaffa rekvisita, rigga upp kulisser mm..Hurra för alla!!!

1 kommentar:

 1. Hej på dig!

  Det var länge sen, hoppas du haft en skön sommar. Ibland är det bra att pausa lite, jag har inte heller varit så aktiv på min blogg.

  Vad det låter spännande med teatern och kungahuset. Och jag kan tro att du var stolt när dina killar var med!

  Ha det så bra nu och jag hoppas det inte dröjer lika länge till nästa besök hos dig!

  Många kramar

  Karin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails