måndag 21 mars 2011

Vårteckenutmaning del 4!!

Hej och hå vad tiden går snabbt!! Har RENSAT garderober och skåpar i helgen - tänk så mycket man samlar på sig?? Men är det inte ett vårtecken? Att man tar sig an sånt som man inte orkat med under den mörka årstiden? I allafall satt jag ute en stund på verandan igår. Tittade mot syrenen som stod närmast - och vad ficka jag se?? Jo, en kvist hade börjat få knoppar!! Helt otroligt när snödrivorna är enorma!! Tog in den och satte den i vatten. VÅREN ÄR HÄR!!!

Här kommer en närbild, spännande att se vad som häder nu när den kommit in i värmen?

Har laddat ner bildredigeringsprogrammet Picasa 3. Där finns det ett program som heter picnik som man kan göra mycket kul med!! Bl.a kan man göra polaroidramar på sina bilder. Himla fint tycker jag!!
Nu MÅSTE jag sätta mej ner och göra klart allt skolarbete, rekryteringsgruppen har träff på onsdag, då det är mycket som ska presenteras!! Sen är det "bara" mitt Pm/Examensarbete som ska vara färdigt i april samt en presentation (föreläsning) som jag då ska presentera för inbjudna ledare, politiker och lite annat folk:). Sen är jag fääärdig!!!! Om någon har funderingar på att läsa kursen Rekryteringsutbildning för blivande skolledare, så rekommenderar jag den varmt! Ett måste om man tänker söka ett skolledarjobb, tycker jag. Rektorsutbildningen får man ju bara gå sedan man fått anställning, och den pågår i tre år, så det gäller att man har endel kunskaper innan...forskning visar att rektor är ett av dom tuffaste ledarjobbet med tanke på arbetsmiljön. Dessutom sämre löner eftersom det börjar vara så många kvinnor!! Det alltså det jag valt att satsa på...
Ha en härlig vecka mina vänner!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails