lördag 31 januari 2009

Som ny...

Beställde ett nytt överdrag till vår gamla Ikeasoffa från Bemz nu i november. Djupt mörkrött och juligt. En vecka innan julen ringer företaget eftersom tyget var försenat från tygleverantören. Fick det istället i slutet av januari med en viss procent avdragen på priset. Schysst tycker jag. Så nu har vi jul i den sk. "mittikammarn". Passar bra till orginaltapeten eller hur?


fredag 30 januari 2009

Äntligen fredag..


Visst är det bästa dagen? Jag hade dessutom turen att sluta 12.30 idag så då känns det extra lyxigt! Då hinner man hem o mysa till det innan det är dags för middagsbestyren. Jobbar heltid som förskollärare så då slutar man tidigt var fjärde fredag - just idag!!!!

tisdag 27 januari 2009

Molnigt ute...suck!!


Hade verkligen planerat att få fota lite fina inomhusbilder idag när jag slutade tidigt, men molnig på himlen i norrland lika med mörkt ute klockan 14...Så jag tog bara en bild på hur fint det blev runt vårat badrumsfönster till slut. Det är inte alldeles lätt att regla ut timmerväggar och samtidigt behålla orginalfönster och fönsterbrädor. Ser ni att den nya salningen går i etapp och då tänker man inte på det!!

måndag 26 januari 2009

Med morot,äpple, apelsin.....


...håller man fysiken fin. Är den inte gullig?? Detta får bli en av dagens bilder. Har försökt att ta några fina inomhusbilder ikväll men min gamla kamera fixar inte det...eller fotografen rättare sagt. Jag ska ta i några fina inomhusbilder i dagsljus imorgon istället!

söndag 25 januari 2009

Stora planer på fredan vad man ska hinna under helgen...


..sen är det söndag och man har inte gjort hälften. MEN vi har ätit god mat och haft underbara vänner som sällskap! Iallafall hann jag nästan måla trappen, bara ett varv färg kvar. Jättefint. Den var senapsgul tidigare...


Isolering av timmerväggar

Min älskling tillbringade halva lördan med att isolera, måla och gräva ur sågspån. Som tur var har vi toppenkompisar som hjälpte till. Vi fick rådet att lägga papp närmast ytterväggen och sedan Paroc. Till veckan kommer en snickare och fortsätter. Det ska bli vit lockpanel i taket och liggande vit panel på väggarna samt vitt oljelutat golv. Rummet är nu 36 kvm, det var 2 rok tidigare.
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails