torsdag 3 november 2011

Trädgårdprojekt..

Hej på er alla!! Nu är det lääänge sen jag gjorde ett inlägg, inte sen i maj tror jag? Mycket har hänt, fick jobb som förskolechef (rektor som det tidigare hette) i juni. Det har faktiskt tagit enormt med tid, dels nya arbetsuppgifter men också att axla ett av de tuffaste ledaryrken som finns..men det är jättekul. Men man upptäcker att det är skillnad att jobba 60 timmar i veckan jämfört med bara 40. Nu har jag iallafall opererat min andra fot och är sjukskriven i 5 veckor - genast vaknar lusten för att blogga! Här är några av våra sommarprojekt:

Här har Erik förankrat en del av tvättställningen och målar den faluröd.


Så här ser den färdiga tvättställningen ut. Trots att vi gjöt fast den så kändes den lite ranglig. Det löste vi med att sätta en bräda emellan.Ett nytt plank mot ladan, för att minska insynen på gården..


Här har jag äntligen fått upp Humlestörarna. Hittade en trave med störar bakom ladan som jag målat med falurött. Längt ner penslade jag på tjära så att störarna inte ska ruttna. Köpte humle på Plantagen, delade varje planta i två delar. Tror att dom kommer att växa bra där, fuktig mark och inte gassande sol..


En liten bonusbild på planket/insynskyddet som Erik gjorde förra somaren. Tyvärr ser det lite kalt ut. Tog korten efter höststädningen!

Ha det bra!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Såg ditt inlägg på min blogg. Lycka till med läkningen, skönt när det är klart sen.
    Själv har jag fot nr 2 kvar att fixa men väntar ett tag till med det.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails