söndag 8 maj 2011

Trädgårdsinspiration!

Nu när snön äntligen försvunnit, utbildningen snart är slut och min fot är läkt börjar min inspiration komma tillbaka!! Maken tog igår bort den gamla tvättställningen, så nu ska vi tillverka en i trä! Tror att det var 2 år sedan jag hittade den här bilden på bloggen Hvitur Lakkrits. Underbar!! Tror ändå att vår tvättställning blir faluröd, det passar nog bättre på vår gamla gård med byggnader i falurött!!

Jag är jättesugen på att höja vårt lilla växthus med lekablock och inreda som Hanna gjort. Bilden hittade jag på hennes blogg förra sommaren. Så fint!!

tisdag 3 maj 2011

Visdomsordet på plats!

Nu har jag lyckats få till väggtexten på badrumsskåpet!! Konstaterade att jag blivit lite skakig med penseln på senare år..Men är ändå nöjd med resultatet!!
Googlade och hittade många fina ordspråk och valde till slut ett av dom: "Den dåraktige söker lyckan i fjärran, den vise odlar den framför sina fötter". Kloka ord...


söndag 1 maj 2011

Spegeln uppsatt!!

Till slut kom spegeln/tavleramen upp!! Det är några veckor sen, men bloggdatorn havererade så det har inte blivit några inlägg sen dess..men fint blev det!! Nu ska jag bara hitta ett smalt klaffbord att ställa under spegeln.
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails