söndag 22 februari 2015

LÄNGTAR!!!

Hittade en massa bilder från i somras som jag nog hade tänkt publicera, var såååå nöjd med vår gård. Nu är vi nästa färdiga, allt småkrafs är gjort. Hade en lååång lista som jag betade av allt eftersom (ja, jag ÄR en listmänniska). Det som var jobbigast var att rensa hela grusgången i hettan. När jag var klar med det beställde vi nytt grus, och det blev så fint! Däremot var et en perfekt sommar att måla, hur ofta har man i norr kunnat stå ute och måla 23.00 på kvällen. Varmt och myggfritt, man kunde göra roliga saker på dagen (BADA, något annat orkade man inte) äta middag ute och sedan småjobba lite innan det var sängdags..

 
Här är vår lilla grillhörna, här grillar vi ofta på vårvintern. Underbart att sitta ute i snön och mumsa på grillade hamburgare! Eriks morbror som tidigare bodde här var en noggrann man. Lekstugan har både inom- och utomhusbelysning samt el installerat. Synd att Hugo är för stor för att använda den, nu blir det mest ett förvaringsutrymme..
 
 
Så här ser vår gård ut från baksidan. Där går det en mindre gata med nästan ingen trafik. Perfekt tillhåll för Hugo och hans kompisar när dom vill köra sin kick-bikes eller rita med gatukritor.

 
Så här ser vårt hus ut från Kyrkvägen.

 
Nyrensad grusgång!!!

 

 
Visst är det vackert med allt det röda?? Här ser ni min lilla blå racerbil också :-)

 
Så här ser "ladan" ut från huset sett. Delen till vänster är en möbelverkstad och till höger är det trädgårdsförråd, vedbod och 2 garage. Tyvärr har vi en massa plats för förvaring på övervåningen. Det blir vårt kommande sommarprojekt: RENSA!!

 
Lilla växthuset inklämt mellan lekstugan och verkstadsdelen.

 
En av våra två uteplatser. Här äter vi frukost på somrarna eftersom det är morgonsol där.

 
De sista stenarna kom på plats, blev jättenöjd med att det blev två mörkgrå ränder som kontrast.
Vi har även gjort vattenrännor till stuprännorna i trä - faluröda förståss!!

 
Här ser ni den andra uteplatsen, här är det sol hela dagarna och även på kvällen.

 
Ja, också friggeboden som ni kanske såg i föregående inlägg, här står också krusbärsbusken som vi inte ens hann plocka ifjol...nya tag nästa sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails