tisdag 20 oktober 2009

Lite svart och lite vitt...

I somras när vi trodde att vardagsrummet skulle bli färdigt köpte vi vit linneduk och endel andra vita textilier. Men nu när det dags att börja tillbringa kvällarna här inne, kändes det lite för VITT(!!!), så nu har jag bl.a bytt ut matsalsduken. Tyget är från Gudrun Sjödens höstkollektion. Urläckert med SVART bottenfärg. Det blev även 2 kuddar i samma tyg..


..med söta knytband på baksidan!!

Så här ser linnegardinerna ut upptill som jag har sytt. Det blev gardinstänger från Jysk (30% rabatt..). Vi hade ju bestämt oss för att beställa bågar från Maria Lilliecreutz..


DENNA underbara smidda båge, men för oss är det fel tid på året (julklappar, 18-årskalas o Alex som går ut gymnasiet....) så det måste vänta. Visar en bild från Marias produktkatalog. Visst är den läcker? Speciellt bra om man som vi, har 10 cm fönsterbräda som sticker ut så det blir en bred glepa mellan vägg och gardin. Har man en båge kan man ju dra gardinen ända mot väggen.
Hemsida: http://www.oneofakind.se/. Här finns mycket vackert att titta på! Ha det gott!!!!

1 kommentar:

 1. Hej Ingalill!

  Ja dessa underbara stänger är en investering. Det är ju inte alltid man kan köpa så dyra saker till sitt hem. Jag tror säkert det blir fint med de nya ni köpt. Förändringar är ju alltid roliga.

  Gudrun Sjödens textiler är härliga. Jag måste kolla in katalogen, annonserna ser så inspirerande ut!

  Hoppas ni fick en mysig stund med sagoboken:)

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails