onsdag 14 oktober 2009

Semesterminnen...

Ja, vad ska man göra när man inte orkar ett dugg utan att bli blöt av svett - ja, jag ÄR fortfarande sjuk. VÄLDIGT IRRITERANDE!!!! Så jag satte mej framför datorn en stund och tittade på sommarens bilder och minns:
Utsikt från badtunnan i stugan, man kan faktiskt se ända till Holmön - otroligt vackert när havet ligger stilla en sommarkväll....
Godingen William med en av dekorationsballongerna (från ett broräcke) från den 19 augusti då kungen kom på besök och vi firade 200 år av fred här i Sävar!! 6000 såg på Slaget som spelades upp på en av ängarna här i närheten. På kvällen samlades många nere vid Kryppedalen, Sävarån och sjöng fredssånger med Perla. En fantastiskt underbar dag att minnas..

Vi ansluter till Sävarnet!! Här är grabbarna med sin lilla grävare...

Turkiet!! En vecka med värme och bad. härligt!!! Vi bodde på Flower Garden där vi bodde för 5 år sedan. Hugo föddes 9 månader efter...Gissa om det kändes spoky när vi nu kom dit och fick exakt samma hotellrum???

Vår lilla guldklimp som vi är så glada och tacksamma över!!

Semester hos Malin och Anders i Trosa. Fick bo hemma i deras underbart vackra hem en hel vecka. Supertrevligt och en helt underbar liten stad. Vacker hamn med alla häftiga båtar och kändisar att titta på. T.o.m tonåringarna tyckte det var helt ok att hänga med. Det blev också lite shopping i Stockholm samt..
..att åka över till Åland med den inte allt för okända Cinderella. Det fanns allt på den båten - för alla åldrar. Vi åt middag i restaurangen och såg sedan Kevin Borg som uppträdde på kvällen. Suverän frukost och lunchbuffe. Den vill vi gärna åka med igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails