söndag 18 oktober 2009

Varde ljus....och det vart ljus!!!!

Idag vaknade jag och maken och båda kände HARMONI i kroppen. Igår blev nämligen all el färdigställd i hemmet. Det känns helt ofattbart!!! Elektrikerna kom 09.00 på morgonen och åkte 21.15. Dom fick givetvis kaffe, fika och middag (ja, det bekanta till oss)...
Under dagen blev följande klart: Utebelysning på bron. Belysning i lilla hallen, lilltoan samt vardagsrum. Govvärme i hall och toa installerat. Alla vägguttag fastskruvade. En ny central installerad. Värmeflyttare från vard.rum till hallen installerad samt en grov elledning i hallen omdragen. Allt detta på en dag, helt FANTASTISKT bra gjort av killarna!!

Nu är det ljust i lillhallen! Den här lampan ger ett underbart sken runtomkring i tak och på väggar. Dessutom har den samma form som dom gamla orginallamporna med vit rund kupa som vi har i den inre hallen. Ha nu en bra vecka allihop.!Nu ska jag sy rumsgardiner och en massa annat trevligt! Onödigt lulllull som maken kallar det..


1 kommentar:

  1. Hej Monica! Vad fint det blev med lampan och så vackert badrummet blev :) Vad roligt med förebilder där man ser ett helt annat rum.. vilket trolleri! :)
    Ha en skön vecka
    Kram Karin

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails