söndag 1 november 2009

Bilder från lilltoan - (snart) fäärdig!!!

Ja, det blev helt otroligt idag med flera inlägg!! Jag tror att jag fått en energikick av att allt börjar bli färdigt eller också är jag helt återställd efter influensan, vem vet? Vår vän rörmokaren har varit hemma hos oss och trollat idag: Vatten i tvättställsblandaren Love me...

..och vatten i duschen!! Grabbarna har också hunnit sätta upp dom vikbara duschdörrarna. Praktiskt att kunna vika in dom mot väggen när toaletten inte är så stor. Vi har kakel på två väggar..
..och pärlspont på dom andra. Även här inne valde vi grått klinkers till vita väggar. Klassiskt -men snyggt!!


Vad är det som är kvar att göra härinne då? Jo, Ett vitt högskåp ska sitta i hörnet, spegel med belysning ska skruvas fast samt fläkten ska monteras uppe i taket.

..salning runt fönstret samt foder ska sättas på plats!!


Lite krokar och toalettpappershållare ska skruvas fast. Här ligger också fläkten.

Ja det blev visst endel vita saker..Toalettpappershållaren var mer gulbrun när jag beställde den, så jag sprayade den vit..

Inga fler inlägg idag, jag lovar!!!

3 kommentarer:

 1. ÅÅh så fint det blir, vad skönt att få titta på lite bilder som nästan är färdiga så att man kan drömma lite om sitt eget badrum :)
  Vi har dokumenterat renoveringen ganska bra hela tiden så ibland får man sätta sig med fotoalbumet och se att man visst har gjort massor när man börjar misströsta ;) Och precis som du säger så får man skratt åt det ibland och det bästa är ju att man gör det tillsammans!
  Ha en skön vecka
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Hejsan,
  Vad kul att du hittat in till mig, så jag hittade dig =).
  Vilken fin blogg du har, har tittat lite men kommer snart tillbaka och tittar igen.

  Ha det så bra, kram Rebecca.

  SvaraRadera
 3. Va fint det blir! Blir lite avis på att ni är så långt framme *ler*. Vårt badrum dröjer fram till mitten av december innan det blir klart. Börjar bli lite jobbigt att duscha hemma hos föräldrarna nu - både för dom och oss!
  Ha en mysig kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails