fredag 13 november 2009

Fredagsmys!!

Är hemma med Hugo 4 år som idag är betydligt piggare än vad han varit den senaste veckan.. Hög feber, slem i ena lungan samt öroninflammation. Men med hjälp av Kåvepenin är det nu bara lite hosta kvar. Det känns som en riktigt bonusdag att få vara hemma utan att behöva oroa sig över hans hälsa!! Här är kransen som jag gjorde av vide i somras. Nu är den vitmålad och dekorerad med ett band, det kanske blir lite lingonris på den också. Hoppas att vi tar oss ut på en skogspromenad under helgen.
Knopplisten hittade jag ute i ladan och den passar perfekt högt uppe på ena hallväggen. Då kan man pynta den allt efter årstiden!!


Dom här rara kompisarna hittade jag på rea på Inspiration. Förmodligen fjolårets modell, men vad gör väl det??
Dom sitter uppe på hatthyllan tillsammans med korgarna och önskar gästerna välkomna!! Ha en mysig fredag!!!!

3 kommentarer:

 1. vad härligt att din son börjar bli kry igen.Vad fint du har gjort i hallen .Gulligt par som sitter där och kollar,Ha nu en härlig fredag med massa fredagsmyyys stora kramizen ~~~~~~RITA~~~~

  SvaraRadera
 2. Så fint du har gjort i hallen! Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen,
  Så härligt att sonen börjar krya på sig, här har vi sjuka barn också men inte flunsan utan virus som ska läka ut. Blä nu är vi lagomt less när det bara vandrar runt i familjen har man 4 barn så kan man räkna med att pyssla om dom när det är sjuktider.Älskar verligen kråkan på eran vägg.
  Kram Theres

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails