måndag 6 januari 2014

Nya knoppar och skålhandtag till badrumsmöblerna 
 
När vi köpte badrumsmöblerna till Lilla toan så följde det med långa moderna handtag. Då vi 
 renoverade hela nedre plan nästan samtidigt blev dom därför liggandes i en låda..
Ofta går allt så snabbt när det är många beslut som ska tas, ibland behöver man stanna upp och tänka en gång till. Så därför sitter det nu en knopp och tre skålhandtag från HJORTGÅRDEN där istället!!
 

 
Dom är så vackra och detaljrika
 

 
Här ser det t.o.m ut som att de är fastskruvade utifrån!

 
Lite enris står fortfarande kvar..
 
 
Här är min favoritparfym från Victorias Secret: Fabulous, luktar inte lika sött som de andra i serien, de kanske passar de lite yngre damerna lite bättre?

2 kommentarer:

  1. Så fin er lilltoa är! Vi har också tänkt oss pärlspont i vår lilltoa och kikar runt på lite olika lösningar för att hitta inspiration. Har ni valt vanlig panel eller panelskiva? Hur har ni monterat - direkt mot tätskiktet eller på reglar som möjliggör luftflöde bakom? Hur har ni löst nivåskillnaden mot golvsockeln (det såg ut som en snygg lösning!) och hur möter ni övergången mot kakel på väggen - bryts det i hörnen eller möts det någonstans mitt på en helvägg? Många frågor, många tankar :)

    SvaraRadera
  2. Vi valde vanlig panel eftersom vi ville ha den smalare varianten som är ca 6 cm bred. Vi satte upp en speciell gipsskiva för badrum under innan den primades med fuktspärren. Det är reglat under, det är praktiskt när det är el och annat som ska dras. Därunder är det timmervägg. Övergången är i hörnen och det sitter kvartsstavar som spikas fast mot panelväggen. Eftersom vi grävde ur grunden anpassade vi gjutningen så att det skulle komma i rätt nivå. Eftersom den här toaletten är mer en gästtoa så har vi lagt elslingor som golvvärme. Vi har därför kvar ett litet element där. I det stora badrummet/tvättstugan la vi ett golvvärmesystem för torpargrund, det ligger en "folieisolering" undertill för att inte värmen ska åka neråt istället för uppåt :-) Där är det också vattenburet, d.v.s kopplat till de övriga vattenledningarna och radiatorn tog vi därför bort. Du kanske redan har varit inne och tittat på före o efter bilder som finns under mina etiketter? Lycka till med ert blivande badrumsprojekt. Det är bra att läsa in sig på vad som gäller runt cc-mått, fuktspärrar och annat..och skynda långsamt :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails