lördag 16 november 2013

Nya gardinstänger


Himmel vad mörkt det är ute om dagarna nu! Svårt att ta fina bilder utan att redigera bilderna.
Här är en bild från vardagsrummet i alla fall. Vi har en kristallkrona ovanför matsalsbordet som lyser  för jämnan just nu.. Ovanför den gamla soffan som står vid gaveln på bordet sitter en klocka från Svenska urfabriken. Håller på med det nya matsalsbordet just nu så nya bilder från vardagsrummet kommer så småningom..


Är jättenöjd över de nya gardinstängerna som jag hittade på Ellos. Tycker att det bryter av fint mot alla vita väggar, golv och de vita linnegardinerna.


En lite glimt av den gamla soffan som jag klätt med grått linnetyg. Ha en trevlig lördag!! Själv ska jag ägna större delen av dagen till juridikstudier, till veckan spenderar jag 3 dagar på Rektorsprogrammet i Umeå. Fantastiskt kul och lärande att få möta rektorer och förskolechefer från hela Norrland. Ha det gott!!

1 kommentar:

  1. Åhh vad fint du har det !! Vad konstigt att du inte kan se mina etiketter på min blogg, kan det vara så att det tar tid att ladda upp, syrran har en mac dator och det tar lite längre tid för henne att få fram min högra spalt, kan det vara det ? Kraaam Anette

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails